Vestjysk Malerentreprise

Professionelt malerhåndværk

Vestjysk Malerentreprise sikrer dig garanti for et professionelt malerhåndværk, hvor der arbejdes på højeste niveau ind til opgaven er løst. Vores hold bestående af fem faguddannede malere, der står klar til alle typer opgaver – og hvad enten der er tale om en lille eller stor opgave, leverer vi uden at gå på kompromis med vore produkter det bedste resultat til den aftalte tid.

Prisen glemmer man, hvis kvaliteten er i orden (citat: Bjarkes far)

Bjarke Dollerup

Skal du i gang med et projekt, som kræver et malerarbejde udført med største præcision og kvalitet, kan du trygt henvende dig til Vestjysk Malerentreprise. Malermester Bjarke Dollerup, der ejer Vestjysk Malerentreprise, har drevet eget firma i mere end 10 år og om nogen kender han til vigtigheden af at lytte til kundernes forskellige ønsker og behov.

Din malermester giver dig gerne råd og vejledning om såvel farvevalg som de miljøgodkendte materialer, som med professionelle penselstrøg giver beundringsværdige resultater.

Kvalitet og ordentlighed

Vestjysk Malerentreprise bygger sin virksomhed på værdierne kvalitet og ordentlighed. Det betyder kort og godt, at en aftale er en aftale, hvor deadline for levering og pris matcher det endelige resultat uden skjulte udgifter.
Vestjysk Malerentreprise arbejder for, at både du som kunde og vi hver gang kan levere et resultat, som alle kan være stolte af.

Vestjysk Malerentreprise løser opgaver hos både private og erhvervslivet. Vi tilbyder en bred pallette af opgaver – fra udvendige maleropgaver til de indvendige, som omfatter spartling af vægge og lofter samt opsætning af tapet, filt eller væv mm.

Få et tilbud på dit næste projekt